Write guestbook
First Prev 1 2 3 ... 15 Next Last 


gammel smurfen   
2012-05-03 22:13

Hej Peter!
Läste i din blogg att du nu ska ställa ut dina bilder. Roligt att du tar steget till en utställning. Jag är säker på att din bilder kommer uppskattas.
Mitt eget fotande och kommenterande på FS har liksom kommit av sig efter en tung början på året. När man tror att allt frid o fröjd så fick vi beskedet att min käraste hade en tumör i ländryggen och satt i ryggmärgskanalen. Men man får nog säga, att tur i oturen var vår lycka. Hade gumman inte halkat på en av de sista isfläckarna efter vintern och slagit i ländryggen så vet man inte när den hade upptäckts. Efter en lyckad operation och rehab så börjar allt kännas mycket bättre. Så bra att jag tog med mig kameran för att fota graffiti i en nedlagd färgfabrik.
Dina bilder från besöket i Fredriksberg är riktigt grymma. Det gamla pappersbruket är en fantastisk plats som man skulle ägna många timmar.
Hoppas att allt är bra med dig och de övriga i familjen.
Mvh SvenJon
2012-05-02 09:57

Hallå Bullen

Lyckades inte posta i kommentarerna till ditt Intersportinlägg...får göra det här istället.


Intressant ämne.

Tänkte samma sak som dig om killens löpsteg när jag såg Intersportreklamen för ett par månader sen. Känns som att det är mkt teori just nu kring det här med löpning, både hur man ska träna och vad man ska ha på fötterna, har inte tagit till mig allt men just det steget var ju lätt att se att det inte var helt optimalt.

Började själv springa lite smått för 2 år sen, gick såklart till Löplabbet och köpte ett par Asics 11-något, sedan ett år med mkt knäont, vet inte vad som berodde på skor och vad som berodde på att man var otränad. Nästa par skor jag köpte, ett par lättare och mindre uppbyggda Asics DS trainer, funkade mycket bättre inte några skador förra året. I år har det blivit ett par Saucony Kinvara - helt grymma skor tycker jag, lätta och med väldigt lite drop...men fortfarande löparskor. Tror inte jag kommer bli så hardcore att jag skaffar mig VFF eller börjar köra barfota men man vet ju aldrig.

Några lopp inplanerade för din del i år?
Grymma bilder på bloggen btw.
/Jonbassa   
2012-04-30 17:21

Hej Peter va kul att du valde min bild poser som favorit
/ Bengt
(mattimer   
2012-04-10 19:59

Jättetack för favoritvalet, Peter!
Hälsningar /MattiMilihako   
2012-04-06 19:38

Hallå Peter. Vill tacka så hemskt mycket för den underbara kommentar du gav mig. Dina ord och att du delade med dig av dina tankar gav mig inspiration och en spark att ta tag i vissa mål jag var påväg att ge upp. Tusen tack!

Väl inne på din sida blev jag riktigt imponerad av din beskrivning. Det är ju just en sån där lista med avklarade mål och nya mål jag behöver sätta upp. Inte bara fladdra omkring som en fjäril på en sommaräng.

Väl inne på dina bilder efter att ha läst om dina mål, så vill jag säga att du har många fantastiskt bra bilder. Du har helt klart nått ditt mål med att finna en känsla som gör bilderna till dina. Jag älskar verkligen ljuset, färgtonen och stämningen du har i dina mappar " gusmus bruk" samt i " lämnat och glömt" Ta de och för över de på porträtten och gatufoto och där har vi känslan som gör bilderna till dina.

Du är helt klart på rätt väg och jag skulle bli förvånad om du inte lyckades nå dina mål du satt upp för 2012.. Lycka till / MirjaMarols   
2012-03-30 22:27

Jag har för mig att du och jag hade en pryldiskussion för ett tag sedan, så jag tror vi gillar samma saker.. :-)
Kände att du var rätt person att fråga, så jag tror minsann att jag slår till - bara för att jag "kan" du vet...:-)
Blir lite imponerad att du fixar actionfoto med den! *gör vågen* :-)
Tack för puffen - nu blir det Cyberphoto! :-)
Trevlig helg!
/mariaMarols   
2012-03-30 22:12

Men är du nöjd med den?
/mariaMarols   
2012-03-30 14:44

Hej Peter!
Fick ett litet trevligt brev från Skattemyndigheten idag... :-)
Som den tekniktokige person jag är, så sneglar jag förstås åt något nytt till kameran - ser att du har Samyang Fisheye. Omdöme om den? Har du några bilder du kan visa mig så jag kan se resultatet? :-)
Trevlig helg!
/mariaNordik   
2012-03-05 16:03

Noterar både pulsklocka och bok =)

Vore otroligt tacksam om du ville skriva några rader om de där intervallpassen du hade på lut =)

Tack snälla för dina råd.
/Lenajacglenphoto©   
2012-02-25 10:53

Tack själv Peter.
Bra inlägg blir alltid lästa och så finns de dom som kommer med många bra inlägg - där är du ..
Ha en kanonhelg.

First Prev 1 2 3 ... 15 Next Last 

Email