Pistolens Photomojo

~kärlek och revolt~

I skogen

Skönt att komma ut på övernattning och faktiskt pricka in några minusgrader. Min vän hade precis köpt en varmare sovsäck som fick testas i lite kyla. Ömsom sol, ömsom snöfall vid ankomst. Mysiga förhållanden för eftermiddagskaffe.

Intressant vad snabbt det går för isen att frysa. När vi släckte lägerelden bröt man lätt igenom den tunna filmen av is, men redan nästa morgon kom jag inte igenom med kaffekannan... ville inte heller buckla till den såklart.

Ta hand om er!Added 2020-03-22 18:56 | Permalink | Comments (1) | Comment

Istället för att killgissa...

...så lämnar jag alla spekulationer kring Covid-19 därhän. Vad vet jag? I vanlig (o)ordning upphör man inte att förvånas över alla tyckare på sociala medier. Jag lider verkligen med svenska beslutsfattare, myndigheter och andra instanser som ska behöva utstå all skit. Särskilt i ett redan pressat läge.

Jag lider också med alla företagare som smärtsamt blir varse vilken kris vi hamnat i. Missförstå mig rätt, jag skulle ju inte spekulera i huruvida detta blir en hälsokris eller inte men konsekvenserna ur ett samhällsekonomiskt perspektiv börjar ju redan träda fram. 

Min yngsta tyckte det var spännande med den tunna isen...

Jag lyssnar på myndigheter och är glad att de tar hjälp av människor som har god kunskap. Jag tvättar mina händer och går gärna till jobbet imorgon. Är personligen inte rädd för att smittas om det inte vore för min dotter Tilde som har en underliggande sjukdom. Hamnar vi där, så får vi ta det då.

Det är så underbart att sitta i solen mot en vägg när kylan äntligen börjar släppa greppet...

Foto: Malin Burlin

I helgen var det skönt att åka från stan. Umgås med familj och barn i solen, sjösätta en båt och dricka kaffe utomhus. 

Sköt om er!Added 2020-03-15 23:04 | Permalink | Comments (0) | Comment

Previous posts

Användbara sidor


Bloggar jag läser


Fotografer