Pistolens Photomojo

~kärlek och revolt~

Natur och friluftsliv

En av sakerna jag älskar med mitt jobb är allt friluftsliv som det erbjuder framåt sommaren. Jag jobbar som gymnasielärare för idrottsungdomar och vi erbjuder flera kurser med friluftsliv som beröringspunkt. Inte så dumt om man gillar naturen, att få ha den som arena och samtidigt tjäna pengar. 

Den mest självklara är Naturguidning där vi jobbar i både sommar och vintermiljö för att lära eleverna att skapa evenemang där vistelse i naturen är centralt. Men det går även att återkomma till friluftsliv i våra ledarskapskurser. 

Så är fallet denna gång. Bilderna i inlägget är från en utflykt i Åsunden med kanadensare. Två ungdomar i årskurs tre håller i evenemanget för att träna sitt ledarskap. De lyckades även klämma in ett strandhugg hos en mormor för lite gofika :-)

Sommarkänsla deluxe, vi hörs!Added 2014-06-08 07:36 | Permalink | Comments (2) | Comment

Hamnade framför fotosidan igen

Min aktivitet här har sannerligen varit sporadisk vilket är trist. Har ingen gnista som jag hade förut. Vet inte riktigt hur jag ska hitta tillbaka heller. Jag vill inte släppa fotograferandet för det är något som skänkt mig mycket glädje. För mig har det varit en skön terapi att sitta med sina bilder på kvällarna men nu har mappen med oredigerade bilder varit antingen sval eller tom under en längre tid. 

Jag gillar båda delarna lika mycket. Både att vara ute och ta själva bilden, men också efterarbetet i Photoshop. Det är inte så att jag är särskilt duktig i Photoshop, och egentligen gör jag hela tiden samma saker... men det är rofyllt på något sätt. 

Nä, nu stundar en semester. Jag hoppas att jag kan uppbringa kraft till att ta med mig nån av kamerorna lite oftare, och kanske t.o.m. knäppa en och annan bild. Sakta men säker fylla på min mapp av oredigerade bilder så att det kan bli någon form av flöde här. Hoppas!

Vi hörs!Added 2014-06-07 21:11 | Permalink | Comments (4) | Comment

Previous posts

Användbara sidor


Bloggar jag läser


Fotografer