Pistolens Photomojo

~kärlek och revolt~

Döden är så definitiv

Jag brottas med tankar, känslor och funderingar kring en kollega som valde att avsluta sitt liv i början av veckan. När en bortgång kryper på så nära har jag haft svårt att förstå att detta är verkligheten. Den tomma stolen på jobbet drar åt en knut i magen och allt är så definitivt och oåterkalleligt.

Vår starkaste gemensamma nämnare var musik. Både han och jag sätter stort värde i texter och vi talade ofta om hur bra skrivna vissa låtar var. "A thousand hours" av The Cure kom ofta upp på bordet. I dag talar den sitt tydliga språk. 

For how much longer can I howl into this wind? 
For how much longer can I cry like this? 
A thousand wasted hours a day 
Just to feel my heart for a second 
A thousand hours just thrown away 
Just to feel my heart for a second 
For how much longer can I howl into this wind?

Jag känner sorg och saknad, bara så du vet...Added 2013-05-26 06:15 | Permalink | Comments (4) | Comment

En tidig morgon... låst!

Jag hade lurat två modeller för dagen att stiga upp sjukt tidigt. Målet var att kliva in i en lokal jag hittat och plåta några schyssta CrossFitbilder... iom att vi skulle släpa dit en del utrustning ville vi jobba tidigt. Det är en lokal där man inte vill ha så många frågor av förbipasserande om ni förstår hur jag menar. 

Till min förvåning har den dörren nämligen stått öppen av någon anledning. MEN, självfallet när vi ska dit och plåta är den låst. Vi fick snällt bära in pinalerna i vårt eget gym och ta några pics där istället. Kände viss brist på inspiration när det inte gick som det skulle och jag kunde inte göra mina modeller riktig rättvisa. Några bilder blev OK men ingen som jag är helt nöjd med. Bakläxa!

Morsning!Added 2013-05-05 19:57 | Permalink | Comments (4) | Comment

Previous posts

Användbara sidor


Bloggar jag läser


Fotografer