Pistolens Photomojo

~kärlek och revolt~

Funderingar på nytt utställningstema

Trots att vårvärmen inte infinner sig börjar tankarna kring fotografi tinas upp något. Jag har legat ute i kylan en längre tid då det funnits annat i min omgivning att lägga energi på. Min yngste son t.ex. Walde är numera 4 månader och börjar bli en egen liten person. Lätt att få kontakt med och han flirtar hej vilt med allt och alla. 

Jag börjar gå i utställningstankar igen. Förra året ställde jag ut industriruiner på Kulturnatten i Norrköping. Iom att det gick så bra så vill jag naturligtvis försöka igen, det kände jag redan när vi vred om nyckeln och stängde. Det har dock varit lite stressande att tänka på olika teman. Vad kan toppa Urban Exploration och bilder av gamla industrier i förfall? Säkert mycket, men det är iaf MITT största intresse inom fotografi och där jag känner själv att jag har flest intressanta bilder. 

MEN, man kan ju inte köra samma grej igen. Nu har polletten äntligen trillat ner och jag har hittat ett tema som kan bli kul att jobba med. Tänker köra något i stil med "Norrköpings baksida", "The backyard of NKPG. Där får jag in min stil i form av slitna ytor och förfall samtidigt som man kan presentera intressanta bilder av min kära hemstad... och som inte föreställer Strykjärnet :-) Jag har redan en del bilder på det temat som jag gillar, men vissa av dem skulle nog må bra av att "tas igen" så att säga. 

För övrigt blir det industriruiner igen på tisdag. Vi åker ett gäng grabbar och tar revansch på ett riktigt betongmonster som jag besökt en gång tidigare. Med tanke på hur stort det stället är så var det en besvikelse att konstatera den taskiga utdelningen efter förra besöket. Nu ska återvända med alla flashiga bilder jag inte tog förra gången helt enkelt. Lycka till till mig!

Vi hörs!Added 2013-03-30 18:06 | Permalink | Comments (6) | Comment

Previous posts

Användbara sidor


Bloggar jag läser


Fotografer