Pistolens Photomojo

~kärlek och revolt~

Råkade bara känna på dörren...

Sprang på en skön lokal härom veckan. För alla som känner mig så vet ni att jag ägnar mig en del åt s.k UE, eller Urban Exploration som det heter utskrivet. Det innebär ofta resor till olika delar av landet där man finner nedlagda industrilokaler man kan utforska och naturligtvis fotografera. 

Men helt plötsligt, centralt i stan, kände jag och en vän på en dörr och fann denna... 

...inte mycket att utforska men den skulle mycket väl kunna duga till kombinationer såsom sköna "on location"-porträtt eller nån ruffig skatebild. Egentligen tycker jag om att fotografera allt uttjänat, behöver nödvändigtvis inte vara industrilokaler. Då kan bilderna istället se ut såhär:

Får nog ta och greppa systemkameran snart. Jag går mest runt och latar mig genom att låta Instagram (pistolen79 om du vill kolla) stimulera mitt bildseende. Det ger sköna bilder i mobilen och ibland någon form av direktbekräftelse men rent fotografiskt så kanske det inte blir så storslaget. Dock är det väl inget fel i att ägna sig åt bildskapande med ett högst personligt värde under en tid. Får skylla på att jag har huset fullt av ungar. 

Walde, mitt senaste tillskott :-) No.4 i raden...Added 2013-02-16 20:12 | Permalink | Comments (5) | Comment

Previous posts

Användbara sidor


Bloggar jag läser


Fotografer