Pistolens Photomojo

~kärlek och revolt~

Äntligen sover de små liven

...och Malin är med en polare på stan. Jag är själv! Underbar känsla med ensamtid för en småbarnsförälder. En känsla som inte går att förklara för någon som inte har barn. Vilda små illbattingar som bjuder en på alla sorters känslor i överflöd hela dagen. Inte konstig man blir helt slut, men när de väl ligger där tillsammans och sussar. Då känner man hur man älskar dem så det nästan värker.

Har pimpat kameran nu! En PocketWizard mini TT1:a till 7D:n och blixtarna fick en varsin PocketWizard flex TT5:a. Ibland måste man ju som sagt skämma bort sin kamera lite. Det ska bli så sjukt skönt att lita på blixtarna. 7D:n har ju en IR-lösning för Speedlites men utomhus är den kass! Så ni vet, alla som funderar på den. Nu kan jag vrida blixtarna hur jag vill, gömma dem bakom väggar och ställa dem på rejäla avstånd från kameran.

Jag ska gifta mig med Malin den 3 september. Längtar sjukt mycket dit, dels till själva dagen men också till att vara en gift man. Det känns som det är dags nu! Tidsoptimist som jag är så hade jag planerat in en grabbhelg med en barndomsvän i Göteborg två veckor innan bröllopsdagen. Den fick jag skjuta på nu, men inget ont som inte har något gott med sig. Då kan jag nämligen springa Oxelöloppet 19 augusti, har en tid att spöa där. Nu när jag var inställd på att INTE springa känner jag mig helt plötsligt fet och otränad... det blir inte många vilodagar till den 19:e. Dessuton ska jag klippa skiten barfota!

!

 Added 2011-08-02 20:06 | Permalink | Comments (2) | Comment

Previous posts

Användbara sidor


Bloggar jag läser


Fotografer