Pistolens Photomojo

~kärlek och revolt~

Alla dessa jävla mobiltelefoner

Det är helt sjukt vad mobiltelefonanvändandet är stort och det återspeglas i mina bilder utan att jag ens har tänkt på det. Det slog mig efter min Stockholmsresa att: Shit Maj-Britt! Varenda en pratar/messar/surfar hela tiden.

Blått ett porträtt

Är numera själv med iPhone 4 och det är väl bara att erkänna att jag också är fast i luren (till Malins förtret, när hon tycker det finns viktigare saker i hemmet... barnen typ). Det finns för många frestelser helt enkelt: Appar, för att inte tala om foto-Appar, e-mail, internet, facebook... ja allt man kan tänka sig. Lätt att fastna.

Squaredance

Squaredance

Tack och lov har det ju blivit billigare att ringa, till er ungdomar som läser detta; när jag skaffade mobil första gången gick jag i gymnasiet. Då kostade det 6 kr/min vardagar och 2 kr/min kvällar och helger.

Pressbyråns papperskollektion

Pressbyråns papperskollektion

Jaja, ytterligare en last man vant sig vid såpass att det skulle vara svårt att vara utan. Som högstadiekid var jag alltid ute på stan och skäjtade, hur hittade man varann? Det kommer vara en obesvarad gåta för dagens ungdom.

Konversation i det tysta

Konversation i det tysta

Peace!

 Added 2010-09-06 00:10 | Permalink | Comments (9) | Comment

En ganska skitig stilstudie i skor

Jag har kommit på mig själv att ganska ofta gå på detalj när jag gatufotar. Ofta blir det då skor som faller offer för linsen. Jag vet inte om det är en liten fetish, hursomhelst finner jag det ganska spännande.

Självklart måste det ju vara skor som väcker intresse, i bilden ovan kan man ju associera till Mäster Cees, alternativt bara tycka synd om folk som inte självmant går i trasiga skor. Ska jag leta mer efter skor som stilmässigt passar mig så kan jag falla för ett par sådana här:

...en klassisk Converse, i detta fall en vit. Min sambo Malin fick hem ett par nya idag fast svarta. Sjukt snygga! Ytterligare en utmaning är att peta in skorna i en spännande komposition, det är inte alltid helt enkelt. Ibland har man tur och skorna står i en schysst pose, dessutom still under en längre tid... då kan resultatet bli såhär:

Jaja, man kan gilla't eller inte... det är rätt kul ändå, och bra träning, att köra på en viss sak... i detta fall detalj och för att vara mer specifik; skor!

Ses vettja!Added 2010-09-01 23:06 | Permalink | Comments (7) | Comment

Previous posts

Användbara sidor


Bloggar jag läser


Fotografer