Pistolens Photomojo

~kärlek och revolt~

Lanskapsfoto vid Stendörren

Jag har nog inte varit vid Stendörren konstaterade jag när jag väl kom dit. Är född och uppvuxen i Oxelösund så det naturreservatet kommer ofta på tal när man är någon annanstans i Sverige... men jag kände inte igen mig överhuvudtaget.

Vid Stendörren

Hursomhelst så kände jag ingen miljön. Väldigt vackert i Stendörren men själv har jag mest hållt  till i Nyköpings skärgård som inte ligger alltför långt därifrån. Fotomässigt blir det ju ganska snarlika motiv men jag har fått upp gnistan lite för att bli bättre på kustfotografering... och iom att vi har skärgårdsstället kvar finns det ju goda möjligheter att öva.

Klippor vid Stendörren

Det är intressant med bildbehandlingen med! I början när man upptäckte Photoshop så var det frestande att dra lite väl hårt i spakarna. Nu ska jag lägga rikta min träning mot att jobba i kameran... dock ser jag inget fel i att försöka vara kreativ i Photoshop. Läste i Kelbys böcker om enkla förändringar för att skapa olika känslor i bilden. Man får väl hålla på tills man hittar vad man bäst gillar. Jag gillar att vara i nybörjarstadiet!

 

Au de Naturelle, sv/v eller med lysrör som angiven vitbalans. Smaken är säkert som baken!Added 2010-06-19 13:39 | Permalink | Comments (2) | Comment

Äntligen lite UE på G

Jag har varit tillbakadragen för länge nu. Min vardag har kantats av träning, betygsättning och utvärderingar... men nu är det bara en vecka kvar till semestern! Fotografering har jag inte riktigt haft energi till men nu stundar en sommar och jag börjar känna lust igen, härligt!

Träffad av solen

Ledskärs fyr (kl. 4 på morgonen)

Jobbarpolarna har en skönt UE-projekt på gång torsdag! Det ska bli kul med lite äventyr. På resmålet kommer vi även besöka Stendörren för lite naturfoto vilket ska bli väldigt kul, har inte besökt Stendörren sen jag var barn... om ens då? Men det måste man väl gjort som inbiten Sörmlänning?

...men roligast ska det bli med lite nerlagt, övergivet, nergånget, dekaderat! Älskar sånt, presenterar några favoriter här nedan!

Shoes

Vraket

Alarm

Ses!Added 2010-06-13 08:46 | Permalink | Comments (4) | Comment

Previous posts

Användbara sidor


Bloggar jag läser


Fotografer