Pistolens Photomojo

~kärlek och revolt~

Fotolust... not so much :-/

Det kommer bli till att tvinga sig igen. Det gjorde jag efter jul och då kom jag igång och blev väldigt kreativ i mitt fotograferande. Det är som att man behöver knäppa ett par bra pix och sen kommer lusten igen. Just nu går jag verkligen på lågvarv dock. Har ett väldigt fritt sommaruppdrag och det är att skapa en valfri kollektion på 4-8 bilder. Som det känns nu tänker jag satsa på skateboardfoto.

Vad jag HAR lust med är den egna träningen. Just nu är allt roligt! Styrketräningen går bra, löpningen går bra och jag läser intressant litteratur. Är emellan jobb kan man säga i mitt vid-sidan-av-yrke som fystränare. Har en up-coming föreläsning/kurs i Linköping om barn och styrketräning men that's it. Jag har jobbat klart med Rim Mourad, en duktig karatetjej som nu lyckats nå landslaget... väldigt roligt! Normalt sett har jag jobbat med bollidrotter och lag så att köra kampsport var inspirerande och kul. Istället för att skapa fotbollsspelare som kan explodera på 10m sprint så fick man styra styrketräningen mot att dra iväg sparkar och slag i hög hastighet. Omväxling förnöjer.

Mina egna träningsmål är att spöa de tider jag gjorde på vissa lopp 2011, samt att springa Tjurruset i Stockholm. Ta dig gärna tiden att titta på den här filmen! Det ska bli så sjukt roligt :-D efteråt är planen att "lägga in oss" på nån skön relax. Det kan nog gå åt att tvaga sig då duschmöjligheterna skulle vara begränsade. 

Ska försöka lösa lite häng och träning med en gammal bekant från Oxelösund, Hasse Wiberg, som kör sin grej som PT i Nyköping. Han är även duktig inom teakwondo så jag ser fram emot en hel del träningssnack och nya idéer. Kan bli roligt med min nyvunna erfarenhet inom kampsport. Dock ska det tilläggas att jag hatar våld och tar avstånd från allt som har med det att göra... men träning är kul :-) 

ses...Added 2012-06-25 21:10 | Permalink | Comments (4) | Comment

Previous posts

Användbara sidor


Bloggar jag läser


Fotografer