Pistolens Photomojo

~kärlek och revolt~

Från ena kollektionen till den andra...

Har slängt ihop en kollektion av sv/v bilder. Dessa har genomgått en nyredigering och många av dem har blivit av med just färgen. Därför får det nu hänga ihop i en samlad kollektion, ska känna på hur det känns. Har döpt samlingen till "Out of time" och du kan kika på den i sin helhet här!

Annars börjar det nog dra ihop sig för den lilla fotogruppen vi har på jobbet, Bas Ass Photographers NKPG. Vi kom överens om att skapa en kollektion mellan 4 och 8 bilder under somaren. Valfritt tema. Hmm... det lustiga är att därefter lade jag verkligen 7D:n åt sidan. Samsung Galaxy SII får helt enkelt fixa biffen. Sommarens tema får bli Instagram. Jag har inga andra bilder nämligen. Presenterar några prospects här:

Kvadratiskt och fint :-) gillar du dessa så följ mig på Instagram: pistolen79

Vi ses!

Added 2012-09-16 20:58 | Read 2311 times. | Permalink
Åh, sista bilden gillar jag jättemycket!
//Ewa
Svar från Pistol-Pete 2012-09-17 18:44
Tack så mycket Ewa!

Mvh/Peter
Tycker verkligen om uttrycket och känslan i "Out of time". Du har fångat en mustig och kontrastrik miljö spot on. En lite tveksam känsla dock för kraftig vidvinkel (less is more), i övrigt sköna scener med atmosfär.
Svar från Pistol-Pete 2012-09-17 18:46
Hehe! Jag är ett stort fan av fisheye och gillar det i just dessa miljöer, så vi tycker nog olika :-) Kul att du gillar känslan och miljöerna... det är en speciell sida av Sverige.

Mvh/Peter(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number fiftysix as digits in this field

XXX
 

Add

Previous posts

Användbara sidor


Bloggar jag läser


Fotografer