Pistolens Photomojo

~kärlek och revolt~

Äntligen lite ruinturism

Nu har jag gjort klart all nätresearch; sett så att inte kommunen i fråga rivit skiten, hittat det på kartan och kollat alla forum för heads-ups. Jag är good to go med andra ord. Har i skrivandets stund ett gäng polare som är på så det kommer bli en trevlig road-trip.

Det är alltid lite läskigt att åka på övergivna platser för att det är förknippat med en viss osäkerhet. Numera har ett par ställen av kvalitet i min närhet jämnats med marken så det innebär längre resor... då vill man ju inte komma fram till en grushög. Än mindre arga farbröder, elaka poliser eller en väldig massa taggtråd. 

Jag ska för första gången besöka en industrilokal med ett fisheye. Det tror jag kommer bli alldeles strålande tror jag. Ända sen jag börjat förkovra mig bland Ricki Lundbergs bilder har jag längtat efter att gå loss på en industriruin med fiskögat. 

Så på torsdag bär det av... håll ett öga på bloggen för nya bilder från Sveriges förfall. Kan knappt vänta, sjukt sugen!

SES

Added 2012-04-08 18:20 | Read 3742 times. | Permalink
Spännande, bilden med skrivmaskinen är ju rena nostalgitrippen!
Svar från Pistol-Pete 2012-04-09 06:57
Ja visst är det! Jag visste att den fanns på det där stället, hade sett den i en tidningsartikel. Det tog mig tre besök för att hitta den dock. Blev nöjd med en bild :-) denna! Hela shabraket väger säker 200 kg!

Mvh/Peter
Spännande med ruinturism. Finns många intressanta platser man skulle vilja ta del av. Snygg bild på skrivmaskinen, dåtiden "dator".....
Hälsn/Sonja
Svar från Pistol-Pete 2012-04-09 06:57
Ja, den stod där med stora kasetter till... helt fantastiskt. Kul att du gillar bilden.
Äntligen :-) Är på förhand skeptisk till fiskögat men du får gärna prove me wrong. Gillar sista bildens återkoppling. /Matti
Svar från Pistol-Pete 2012-04-09 06:55
Hehe... ska försöka överbevisa! Den kan bli grym i trånga utrymmen :-) Dock är det ett läge där man känner att det hade varit gräjt med två kameror. Byten i den miljön kan bli lite dammigt... tack för återkopplingen ;-) fixat!

Ha det fint Matti!
Coola bilder!
Svar från Pistol-Pete 2012-04-09 06:58
Tack så mycket Heléne!
Härliga bilder med massor av viktig historia i. Den jag fastnade direkt för var den med den gröna väggen. Den berättar så mycket och pricken över iet är speglingen av fönstret i vattnet. Det visar ett djup, ett djup där ett liv har varit och som inte längre är. Så himla symboliskt. Färgen i bilden...wow!
Svar från Pistol-Pete 2012-04-09 22:14
Tack Agneta! Det var ett skrämmande ställe... men mycket intressant! Längtar till torsdag och nya upptäckter!

Mvh/Peter(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number twelve as digits in this field

XXX
 

Add

Previous posts

Användbara sidor


Bloggar jag läser


Fotografer