Pistolens Photomojo

~kärlek och revolt~

Mera Spanien och en eventuell surdeg

Madrid, Köpenhamn... idel resor och upplevelser denna höst. Inte denna men nästa helg ska jag spendera i Göteborg hos min barndomsvän Erik Lundqvist som ni hittar här på FS. Har sett fram emot den helgen länge, den skulle egentligen gått av stapeln redan i somras.

Om Köpenhamnshelgen var ganska soft så kommer nog Gbghelgen bli mer aktiv. Det snackas redan om att repa in låtar, blixtfotografera, trailrunning, beachvolley... sen måste man ju klämma in käk, skitsnack, kvällsmys och en massa annat som hör till när man catchar upp!

Själv hemma och lite hängig. Panikar över missade träningspass och irriterad över att jag troligen bör vila mig frisk till helgens trailrace på 10,6k. Såg att tävlingen (Höstmilen) var en del av Salomon Trailtour och det hade dragit en del folk! Kul!

Hoppas på att känna mig stark på söndag så man kan plocka fram tävlingsdjävulen. Är sugen på att pressa mig ordentligt. Nästa torsdag utmanar vi (lärarna) eleverna i en lagtävling i Vrinneviskogen. Uppgiften är i stafettform, lag om 5, att löpa alla de olika sträckorna som finns där. Det rör sig om 10k, 5,5k, 3,5k, 2,4k och 1k... väldigt blandade sträckor alltså.

Jag har lagt ner mycket tid i sommar och fram till nu på att studera "det perfekta löpsteget". Det har blivit en del böcker och Youtubefilmer... och såklart massa, massa träning. Känner att det har hjälpt mig vidare och utvecklat mig som fystränare. Min starka sida har alltid varit styrketräningen men jag blir mer och mer sugen på att ta mig an någon löpare som är sugen på att utveckla sin teknik.

Nähe... Malin jobbar natt, ungarna sover, jag är trött... nu ska jag göra en god kvällis och se vad TV4-play har att erbjuda. Det är typ den nivån jag pallar med. Har svingoda portionsbröd i frysen som ska värmas. Det är dags för mig att ta steget att baka surdegsbröd... sjukt taggad. Men inte idag dock :-)

...vi ses

Added 2011-10-20 21:04 | Read 8091 times. | Permalink
Det är rätt, ta tag i surdegen! Skön bildkavalkad annars och spännande aktiviteter på gång. Låter bra! /Matti(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number sixtyfive as digits in this field


Add

Previous posts

Användbara sidor


Bloggar jag läser


Fotografer