Pistolens Photomojo

~kärlek och revolt~

Ny pool för industriellt och institutionellt förfall!

Nu startar jag en ny pool för er som gillar "industrial decay"! Det är en betydligt smalare variant av "Det glömda rummet" där vi fokuserar på hur industriell och institutionell effektivisering har ödelagt stora byggnadskomplex runtom i Sverige och världen.

Lockers

I poolen eftersträvar vi bilder med skön attityd i, råa strukturer, flagnande färg, rostiga ytor frostsprängda väggar som vittrar sönder. Helt enkelt stora byggnader som lämnats åt sitt öde i takt med att den tekniska utvecklingen skenar.

Tunnan och ett hål i väggen

Att gruppen är smalare än "Det glömda rummet" betyder att vi exklusivt söker ovannämnda nisch. Alltså publicerar vi inte bilder på glömda föremål, fordon, bostäder, ödetorp, lador o.dyl. "Det glömda rummet" är redan en väletablerad pool med fantastiska fotografer som Bengt Werner och Ewa Gustafsson t.ex och jag hoppas på kanske än lite mer liv i den poolen än vad som är idag.

Den fuktskadade korridoren

Allright! Jag hoppas nu att du ansöker om du känner dig lockad av Urban Exploration i denna bemärkelse! Var med och utveckla denna pool! Tanken är också att vi bildar en liten intressegrupp som är beredda att delge varandra via mail om spännande platser att besöka.

One love/Peter

Added 2011-04-21 22:24 | Read 8080 times. | Permalink
Kul !
Vad heter poolen ?
Mats
Svar från Pistol-Pete 2011-04-27 20:52
Hej Mats! Den heter "Urban Exploration - modern ruins"

...välkommen ;-)
Låter intressant eftersom den här typen av bilder ofta har dålig framgång på DGR.....och jag har en hel del. Tackar för de fina orden om mig som DGR-fotograf också!!!! :)

Mvh/Ewa(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number thirtyfive as digits in this field

XXX
 

Add

Previous posts

Användbara sidor


Bloggar jag läser


Fotografer