Pistolens Photomojo

~kärlek och revolt~

Hommage till Göteborg

Är nyligen hemkommen från Göteborg där jag spenderat ett par dagar med familj och svärmorsfamilj. Jag tror att Götet skulle passa mig/oss rätt bra som person(er), verkar vara en hel del skönt folk där!

Downhill

Vi började vår minisemester med ett besök på Liseberg. Måste säga att det gick över förväntan trots att det var HYSTERISKT mycket folk. Det trista med det är såklart all väntan, en timme kö till attraktionerna var inte ovanligt.

Prio ett var ändå att hålla ungarna på humör så man fick försöka åsidosätta sig själv lite. Tålamod är en dygd när det ska köas med och bland småbarn, men jag tror Tilde är nöjd trots allt.

Malin var grym på att assistera den vilde, jag övade panoreringsteknik!

Missade lite i fokus på denna, men jag gillar ljuset och skärpan på Malin så det fick bli en familjealbumskeeper ändå. Vi han faktiskt med att åka en och annan värsting framåt kvällen när snälla svärmor och svåger kunde passa ungarna, jag+Malin+Balder = sant!

Om man inte bara vill stå och häcka kan man leta intressanta ansikten, ovan och nedan är exempel på vad som fångade mig...

Dag två turistade vi helt enkelt i stan. Vi smet upp till Slottsskogen och tittade på en massa djur. Både Tilde och Arvid var helt saliga när de spanade på alla getter, hästar, kycklingar, hängbukssvin osv. Parken fungerar nog som en schysst oas mitt i storstan och imponerande barnvänligt må jag säga.

Anonym

Till sist blev det glass i hamnen, jag avslutar min bildberättelse med ett nytt tillskott i TS-samlingen, skjutet från hjulet!

Gbg spårvagn

Många bilder denna gång, hoppas ni hängde på ända hit!

Peace då!

Added 2010-07-30 09:01 | Read 7809 times. | Permalink
Trevliga bilder, bild 2 med siluetterna i karusellen var riktigt bra!
Ja, man får helt enkelt stå ut med folkmassorna. Vi var i Danmark förra veckan och passade på att gå på Legoland med ungarna förstås, vi var inte ensamma där heller kan man ju lugnt säga...men vad gör det, ungarna var jätteglada, så det var värt besväret. Men något körkort blev det inte för någon, 7år som gäller för det, så det får väl bli en retur om 2år eller nåt :D
Svar från Pistol-Pete 2010-07-30 11:09
Hej Tord! Nöjesfält i all ära, de drar till sig väldigt mycket folk, men som du skriver; är barnen nöjda så är det ju värt det. Mest för deras skull trots allt! Tack för kommentaren :-)

Mvh/Peter(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number twentyeight as digits in this field

XXX
 

Add

Previous posts

Användbara sidor


Bloggar jag läser


Fotografer