Pistolens Photomojo

~kärlek och revolt~

Längtar till mitt första fotocamp!

Okristligt tidigt uppe idag igen, 5:05 tyckte Arwie att det var dags att äta välling och därefter kunde han inte somna om. Eftersom det var Malins sovmorgon så var det bara att snällt dra på sig pyjamasbrallor, knäppa på kaffebryggaren och försöka dölja sin frustration för Arvid. Framåt halv sju kom det andra trollet trippande med kudde och snuttefilt och ville:

- "Titta Emil"

...de är ju för söta ändå, de små. För er som diggar det där med barn och så vill jag rekommendera Malins nya blogg. Hon är väldigt duktig, rak och ärlig när hon beskriver familjeliv med mig och våra ungar.

Själv går jag och längtar efter det fotocamp jag anmält mig till; Introduktionskurs i Skateboardfoto. Jag har suttit här nu och läst på, testat och försökt förstå hur jag kan använda min blixt som slav. Förvånansvärt lätt att få igång den trådlösa överföringen från kameran, desto svårare att få ljuset att bli som man vill ha det. Jag måste plåta mer med blixt för att skaffa mig erfarenhet helt enkelt.

Självporträtt

Självporträtt

I rena inspirationsivern drog jag själv till skateparken härom dagen. Hade faktiskt inte besökt nya betongparken, det är så man borde skämmas. Ringrostigt men roligt, satte en och annan boardslide, några halfcabflips i banken och ett par grinds... jag är ju ändå över 30 numera, 31 t.o.m. Lugnare inspiration har jag tankat på Christian Raaes sida, han är enligt mitt tycke FS:s bästa skäjtfotograf...

Added 2010-07-24 07:35 | Read 3969 times. | Permalink
Ruggigt skönt självporträtt tycker jag!! Gillar hela atmosvären, känslan, förgrunden, bakgrunden och motivet välbalancerad till vänster.

Mvh marie
Svar från Pistol-Pete 2010-07-24 12:57
Tack så mycket Marie, det var roligt att höra! Ett försök att romantisera min skateboardåkande ungdom, alt. dämpa känslan av att bli äldre. Men man är ju bara så gammal som man gör sig har jag hört :-)

Mvh/Peter
Precis...så är det...man är så gammal som man gör sig!!! :-)
Lycka till med både skate, och fotocamp!
PS jag kikar in i Malins blogg då och då...och vilka sötnosar ni har...
(Skönt att höra att de är morgonpigga!) / Lena
Svar från Pistol-Pete 2010-07-24 19:08
Haha, tack så mycket Lena. Jo, de är söta men de har en enorm energi :-) Kul att du kikar in i Malins blogg, jag försöker få med henne på FS, vi får se om det går vägen.

Mvh/Peter
vad är det för camp du ska på? är det något eget arr eller något som du har anmält dig till?
Svar från Pistol-Pete 2010-07-29 13:10
Det är Transitions fotocamp i Sthlm, den reklamen som rullar här på FS. Fett nice! :-)(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number sixtythree as digits in this field

XXX
 

Add

Previous posts

Användbara sidor


Bloggar jag läser


Fotografer