Pistolens Photomojo

~kärlek och revolt~

Grönsaker och ett och annat stolpskott

Har varit ute på en gatufotorunda, känns som att det var på tiden! Tappade lite fotofart i mitten av maj då jobbet är som mest hektiskt! Men nu har jag haft ledigt från både elever och IFK-damerna och fotolusten är på topp igen!

Färskt i Knäppingsborg

Tillbringade en bra stund i Knäppingsborg, visserligen mest turister där men miljön är skön och den inbjuder till en del gatufoto i färg.

Lycka i sinnet

Denna farbror gav mig sköna vibbar och jag älskar de färska grönsakerna som är uppradade, de är både vackra och luktar gott! En liten detalj i just det här fotot är den lilla ljusstaken/lyktan i fönstret bakom som går i samma färg som morötterna. Tur ska man ha, för jag såg den inte förrän jag kom hem.

Britta och Lennarts

Hade med mig lilla Arvid på min runda och det gick ganska bra. Han satt snällt i sin vagn och spanade på allt folk. När han sedan somnade kunde man jobba lite mer ostört så det funkar faktiskt. Så mina ursäkter om att man inte fotar lika mycket för att man har kids kanske inte håller.

Dörrar på höjden

Trots att gatufoto har blivit så mycket mer intressant så är det inte fel med lite cityscapande när man befinner sig i Industrilandskapet. Denna fasad hittade jag vid det nya Visualiseringscentret vid Bergsbron. Rätt intressant för vänder man sig om är byggnaden toppmodern och denna har jag t.o.m. lagt i "Det glömda rummet".

Peking på en stolpe

Avslutar med en bild på en väldigt blank stolpe!

Ses!

Added 2010-07-11 16:17 | Read 6159 times. | Permalink
Det är riktigt, ut i solen och fota bara :-) Gillar cityscapesbilden bäst. Gillar gamla industribyggnader. /Matti
Svar från Pistol-Pete 2010-07-11 17:20
Ja, jag med! Hittade denna mitt i stan, har faktiskt inte varit inne i den gränden innan! Man gör nya fynd hela tiden...

Mvh/Peter
Det gick ju fint det där..och du, glömde säga sist; Njut av småbarnstiden, för sjutton! / Lena
Svar från Pistol-Pete 2010-07-12 07:37
Tack Lena! ...och absolut, det är klart jag gör! :-)(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number ninetyeight as digits in this field

XXX
 

Add

Previous posts

Användbara sidor


Bloggar jag läser


Fotografer