Pistolens Photomojo

~kärlek och revolt~

Startar band!

Äntligen något nytt att nörda in på. Livet har inte varit det enklaste att leva den här hösten och jag är sannerligen i behov av att aktivera mig. Kommer ihåg att jag var inne på en nätsida, bandfinder.se, för några år sedan utan något resultat. För någon månad sedan undersökte jag om den fortfarande fanns kvar, och det gjorde den! 

jag och Hannah skapar

Svarade på ett gäng annonser och kom i kontakt med Hannah. Vi såg ut att synka musikmässigt och valde att testa en repning. Det klickade bra så nu är det music in the making. Ett skönt nätsamarbete med diverse skickade filmsnuttar gör att vi haft material att repa när vi setts. Jag har en sån där skön känsla i magen... känslan av att det här kommer att bli bra och givande. 

dimmig morgon från balkongen

Har haft tur när det gäller musikspelande senaste året. Sedan jag flyttade till Norrköping har det varit tio år av ingenting. Nu har jag både en coverkompis som jag trivs jättebra med och ett band med eget material i startgroparna. Med tanke på att det har varit en tung period så fungerar musiken som en skön terapi, ett välbehövligt utlopp för alla slags känslor. Livet vänder nu, det ska jag se till!

Added 2014-10-11 19:00 | Read 3196 times. | Permalink
Härligt Peter!!! =)
All Lycka Till! =)
Svar från Pistol-Pete 2014-10-11 19:23
Tack så mycket Heléne!(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number fifteen as digits in this field

XXX
 

Add

Previous posts

Användbara sidor


Bloggar jag läser


Fotografer