Pistolens Photomojo

~kärlek och revolt~

En idyll bland flera. Älska Sverige!

Lata dagar vid kusten. Den här semestern har vi lagt det mesta åt sidan och verkligen lyckats att slappna av. Ibland tar det en stund att släppa jobbet och man går och funderar över saker man borde gjort eller kanske inte skulle ha gjort. 

Men nu tar vi dagarna som de kommer. Ibland är vi i stan men ofta åker vi till Nyköpings skärgård där mina föräldrar har sitt sommarresidens. Barnen får uppleva hur fisk som simmade i havet på morgonen blir middagsmat på kvällen och hur det är att snickra i en sjöbod. 

Nu har vi Varamon i Motala på agendan, där känns det nästan som att vara utomlands fast i Sverige. Stötte på Jakob och Emma när vi var på Kolmården härom veckan, hoppas de vill haka på till Varamon... ska höra av mig! Såg att en massa andra bekanta skulle till Vibäck utanför Nyköping. Där har jag kört en trubadurspelning en gång i tiden. Hade varit sjukt kul att göra det igen bland kända ansikten. 

Sommar och semester är livet!

Added 2013-07-19 15:30 | Read 2107 times. | Permalink
Ja, sommar och semester är livet! Man sliter hela året för att njuta de fyra fjuttiga veckorna! Önskar att dom vore några fler!
Ha det gott!(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number seventyfive as digits in this field

XXX
 

Add

Previous posts

Användbara sidor


Bloggar jag läser


Fotografer